Welkom op woudenbeek.nl
Contact

Boomverzorging


Bomen zijn van groot belang voor de omgeving en zijn vaak zeer bepalend voor het beeld van de tuin. Een tuin in een woonomgeving is echter vaak te klein voor een volgroeide boom. Van een klein stekje groeit de boom soms binnen een paar jaar uit tot ver "boven het hoofd" waardoor zelf snoeien niet meer kan. De boom rooien en iets nieuws planten is een optie, maar het is vaak mooier om de kroon terug te nemen waarbij de boomvorm behouden blijft en de kroon transparanter wordt en minder licht wegneemt. Het grote voordeel is dat de stam, die vaak heel sfeer-bepalend is in de tuin, behouden blijft. Ook een boom die het moeilijk heeft, knapt na een snoei flink weer op.

Bij mij staat duurzaamheid bovenaan, ik werk vanuit respect voor de natuur met het doel de boom tot zijn recht te laten komen en de vorm van de boom te behouden. Ik lever maatwerk in samenspraak met de eigenaar. Vele jaren ervaring en vooral veel plezier in het snoeien, staan bij mij garant voor een goed eindresultaat.

U kunt mij vrijblijvend laten komen kijken om de mogelijkheden te bespreken en een prijsindictie of een offerte te laten maken.